Podloga za poletanje Drona

Podloga za poletanje Drona
Podloga za poletanje Drona
Cena: 1.990 RSD
  • Brand: Ostalo
  • Stanje: NOVO
  • WEB ID: 5980
  • Cena dostave: BESPLATNA DOSTAVA!
  • EAN KOD: 190307071139
Ocenite proizvod:

Prodavac: BizNet doo

Veoma kvalitetna podloga za poletanje dronova. Bezo se rasklapa i sklapa, kompaktna i jednostavna za nošenje. Može se koristiti sa obe strane.
Ovaj heliodrom za dronove je neizostavna stavka koju morate imati sa sobom ukoliko imate drona. Bez obzira da li polećete iz trave ili sa betona, poletanje će biti bezbednije i bolje sa podlogom za poletanje dronova.
Kada polećemo sa dronom, uvek nam smeta loša podloga, neravna, gusta trava, prašnjav beton. Dron prilikom poletanja uvek podigne prašinu, elise zakačinju travu…itd. Sve te stvari loše utiču na drona. On prašinu uvuče u sebe, isprlja se objektiv, oštećuju se elise.
Ovaj aerodrom se može koristiti za obuku letača bespilotnih letelica, kao i za profesionalce koji žele da sačuvaju svoj dron od prašine i trave.
Pored toga, heliopad ističe lokaciju drona i polazne tačke. Kada je na zemlji, jarke boje ističu poziciju drona, tako da je mnogo manja šansa da ga neko zgazi.
Materijal je otporan na sve vremenske uslove, a poseduje na sebi i reflektujuće trake za lakše lociranje noću i u uslovima smanjenje vidljivosti.
Prečnik: 55cm
Boja: Narandžasta i Plava
Kompatibilni modeli: DJI Mavic 2 Pro / Zoom, DJI Mavic pro, DJI Mavic Air, DJI Phantom 2/3/4 Pro, DJI Spark, Parrot drones, Sima drones, Hubsan drones, UDI drones, Kuadcopters, Drones.
U PAKOVANJE UKLJUČENO:
1 x Podloga za poletanje drona
3 x Šine za pričvršćivanje podloge za zemlju
8 x Reflektujućih traka
1 x Torba za nošenje
 

Za sada nema ni pitanja ni komentara.

Postavite pitanje ili napišite svoj komentar

Možda će Vas zanimati

Drugi su kupili: