Maska sa štampom po želji

Maska sa štampom po želji
Maska sa štampom po želji
Cena: 1.290 RSD
  • Brand: Ostalo
  • Stanje: NOVO
  • WEB ID: 4882
  • Cena dostave: BESPLATNA DOSTAVA!
Ocenite proizvod:

Prodavac: BizNet doo

BESPLATNA ISPORUKA.
Visoko kvalitetne silikonske maske za mobilne telefone sa digitalnom UV štampom slike po Vašoj želji. Maske sa Vašom slikom se rade u potpunosti personalizovano po Vašoj želji i po komadu.
Cena futrole je ista za sve modele telefona.
U našoj ponudi imamo maske za preko 1000 različitih modela mobilnih telefona. Prilikom porudžbine u napomeni napišite za koji model telefona Vam je potrebna štampa. Personalizovanu masku možete izabrati od nekih naših gotovih rešenja ili nam dostaviti Vašu fotografiju putem forme NARUČI, Vibera, maila…itd. Po potrebi šaljemo pripremu za štampu kako bi videli kako će Vaša maska izgledati.
 
* Garantovani kvalitet maski za mobilne telefone
Sve silikonske maske na kojima radimo digitalnu UV štampu su izrađene od visoko kvalitetnog silikona. Rukovanje samim mobilnim telefonom sa maskom čini jako prijatnom sa istovremenom zaštitom od oštećenja telefona.
* Kvalitet štampe i mastila
Da bi štampa bila kvalitetna i izdržljiva, štampa se digitalnim nanosom boje sa UV zaštitom. U štampi se koristi i specijalno UV mastilo koje dozvoljava da sama štampa bude identična dizajnu i verodostojna fotografiji. Odštampani otisak je vrlo izdržljiv.
* Izbor fotografija za štampu
U mogućnosti ste da odštampate masku sa vašom slikom ili bilo kojom drugom fotografijom po Vašem izboru, i naš Printing Centar upravo nudi personalizovane maske sa štampom po izboru. To može biti bilo koja fotografija, karikatura ili nešto drugo, šta god da nam pošaljete.
* Kvalitet fotografija za slanje na štampu
Prilikom izbora fotografija, morate voditi računa da fotografija bude u dobrom kvalitetu i u odogovarajučoj rezoluciji, a najbolje od 150-300px/inch.
Za futrole sa štampom po želji, plaćanje možete izvršiti isključivo platnim karticama On-Line ili plaćanjem preko računa - kreiranjem porudžbine.

Za sada nema ni pitanja ni komentara.

Postavite pitanje ili napišite svoj komentar

Možda će Vas zanimati

Drugi su kupili: