UV LAMPA HALF ROUND WHITE

UV LAMPA HALF ROUND WHITE
UV LAMPA HALF ROUND WHITE
Cena: 5.990 RSD
  • Brand: Ostalo
  • Stanje: NOVO
  • WEB ID: 8480
  • Cena dostave: BESPLATNA DOSTAVA!
Ocenite proizvod:

Prodavac: BizNet doo

Ultraljubičasti zraci se već dugo koriste kao najefikasniji metod sterilizacije u bolnicama, domovima zdravlja i svim drugim prostorijama u kojima je čistoća od velike važnosti jer ovi zraci dokazano ubijaju 99,9% svih bakterija, virusa i ostalih patogenih organizama.
 
UV lampe su namenjene za sterilizaciju vazduha i površina u zatvorenim prostorijama, bez upotrebe hemijskih sredstava. Na taj način sprečavaju širenje bolesti koje se prenose vazduhom između članova porodice ili kolega na radnom mestu.
Napredna tehnologija UV zračenja se više od decenije pokazala kao najefikasniji metod u borbi protiv svih vrsta virusa, bakterija i patogenih organizama. UV zraci uništavaju i neutrališu ove mikroorganizme jer svojim talasima raskidaju njihov DNK lanac.
Ova tehnologija je posebno dobila na značaju tokom epidemije Korona virusa, kada je i počela masovno da se koristi za sterilizaciju i dezinfekciju. Čak su i finansijske institucije počele da sterilišu novac UV zracima i da na taj način sprečavaju širenje virusa.
OD SADA JE OVA NAPREDNA TEHNOLOGIJA DOSTUPNA I U VAŠEM DOMU I POSLOVNOM PROSTORU!
 
Tokom rada, UV lampa emituje OZON koji se kroz vazduh prenosi do svih delova prostorije i eliminiše sve neprijatne mirise, duvanski dim, prašinu... i stvara zdravu atmosferu u stambenim i poslovnim prostorijama.
Takođe, prilikom vršenja dezinfekcije prostora UV zracima, moguće je dezinfikovati i klima uređaj. Potrebno je uključiti klima uređaj na režim recikliranja vazduha iz prostorije i na taj način će ozon uništiti sve patogene organizme koji su se nakupili u vašem klima uređaju.
UV lampe koriste ultraljubičaste zrake i ozon za ubijanje mikroorganizama i dezinfekciju, zbog čega ljudi i kućni ljubimci ne treba da borave u prostoriji dok UV lampa radi. Zato uređaj poseduje funkciju ODLOŽENI START. Naime, kada se odabere i startuje mod na daljinskom upravljaču, lampa će početi sa radom tek za odloženih 15 sekundi, za koje je potrebno napustiti prostoriju. Kada program završi, lampa će se automatski isključiti. Na ovaj način obezbeđeno je POTPUNO BEZBEDNO i komforno korišćenje.
 
UPOTREBA:
Lampa se koristiti isključivo u prostoriji bez prisustva ljudi, životinja i biljaka. Ultraljubičasti zraci mogu naneti određenu štetu ljudskoj koži. Strogo je zabranjeno gledati u izvor svetlosti duže od 10 sekundi kako bi se sprečile opekotine na oku.
UV lampu je potrebno postaviti u centralni deo prostorije jer se UV zraci emituju u krugu od 360 stepeni.
Preko daljinskog upravljača je potrebno odabrati i startovati mod:
Površina prostora


MOD - Vreme rada
Do 10 m2


15 min
Do 20 m2


30 min
Do 40 m2


60 min
 
Lampa će započeti dezinfekciju sa odloženim startom od 15 sekundi, za koje je potrebno napustiti prostoriju. Nakon završenog procesa ultraljubičastog zračenja, lampa će se automatski isključiti i tada je potrebno izluftirati prostor u trajanju od 15 minuta.
Preporučuje se korišćenje 2 – 3 puta nedeljno.
Snaga UV lampi iz našeg asortimana je 38W. 
UV lampu je povremeno potrebno očistiti tako što je najpre isključite iz struje a potom očistite mekanom krpom.
Sadržaj paketa: 1 x Stona UV lampa, 1 x Daljinski upravljač, 1 x Baterija za daljinski upravljač, 1 x Uputstvo.
 

Za sada nema ni pitanja ni komentara.

Postavite pitanje ili napišite svoj komentar

Možda će Vas zanimati

Drugi su kupili: