CAT S31 DS Black

CAT S31 DS Black
CAT S31 DS Black
Cena: 29.980 RSD
  • Brand: CAT
  • Stanje: NOVO
  • WEB ID: 3097
  • Cena dostave: BESPLATNA DOSTAVA!
Ocenite proizvod:

Prodavac: BizNet doo

CAT S31 poseduje standarde IP68 i MIL SPEC 810G, što  znači da je otporan da prašinu, damože da izdži na dubini od 1,2 metara nekih 35 minuta i može pretrpeti pad sa 1,8 metara. Otporan je na ogrebotine. 
Slotovi za memorijsku i SIM karticu su dostupni spolja, a zaštićeni su pokretnim zaliskom. Slot za SIM karticu je, međutim, moguće otvoriti samo ravnim šrafcigerom.
Sva dugmad sa leve i desne strane su dovoljno izbočena da ih jasno osećate i dok nosite rukavice. Jasnoća dodira se takođe oseća i na tastaturi. Pored dugmeta za uključivanje/isključivanje i kontrole glasnoće, nalazi se i takozvani freely assignable key, iliti prilagodljivo dugme,  što znači da ga možete prilagoditi prema želji i potrebi i to za dve naredbe. 
Vidljivost je odlična iz svih uglova i pri praktično svakoj vrsti (ne)osvetljenja. Ekran ima posebnu osetljivost, možete ga koristiti mokrim rukama ili dok nosite rukavice, što je podržano i prilično velikim ikonicama za glomazne prste u rukavicama
Zvuk je odličan i prilagođen za bučna okruženja.Testovi pokazuju da možete da surfujete po Internetu nekih 18 sati, a ako CAT S31 koristite svakodnevno za svakodnevne radnje, bateriju ćete puniti jednom nedeljno. 
O.S: Android 7.0 (Nougat)
Procesor: Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7
Memorija: RAM 2GB
                 ROM 16GB
Kamera: 8MP, 2MP (pomoćna)
Dimenzije: 146 x 74.4 x 12.6 mm, 200 g
Ekran: 4.7 inches
Baterija: 4000 mAh

Za sada nema ni pitanja ni komentara.

Postavite pitanje ili napišite svoj komentar

Možda će Vas zanimati

Drugi su kupili: