O nama

AMAZONKA - PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Od nastanka Amazonka se razvijala u cilju promovisanja malih biznisa sa značajnom podrškom u segmentu porodičnih kompanija, malih i mikro preduzeća. Kao jedina platforma na tržištu koja garantuje sigurnost kupovine, omogućava kako kupcima, tako i prodavcima siguran i pouzdan način On-line kupovine. Sve pošiljke koje poručujete na Amazonka platformi imaju garantovano vreme isporuke, kao i proaktivno praćenje i izveštavanje o statusima porudžbine u realnom vremenu. Sve pošiljke su osigurane od strane Amazonke, tako da u slučaju bilo kakvog oštećenja, gubitka ili uništenja prilikom transporta, i kupci i prodavci su zaštićeni.

Amazonka doo je osnovana 2020. godine od strane iskusnog tima iz segmenta On-Line kupovine, a sa jasnim ciljem razvijanja internet kupovine u Srbiji i unapređenja korisničkog iskustva u ovom sektoru.

Amazonka je pored jasnog fokusa na zadovoljstvo svih svojih korisnika, usmerena i na očuvanje životne sredine i unapređenje eko sistema. Kompanija Amazonka nije orjentisana samo na poslovne rezultate, već i na društveno odgovorno poslovanje, kao jedan od strateških ciljeva. Kroz svoja stalna angažovanja unapređujemo zaštitu životne sredine i „zeleno“ poslovanje.

Kompanija Amazonka doo svoje poslovanje jasno usmerava na „ZERO WASTE“ i „ZERO PAPER“ politici, i shodno tome sve račune, poslovnu dokumentaciju, dopise i poštu isključivo razmenjuje elektronskim putem sa svojim korisnicima i komitentima. Zbog toga kompanija Amazonka nikada nije posedovala pečat, i nastoji da u poslovanju ne štampa ni jedan jedini papir.

Kompanija Amazonka omogućuje uslugu Amazonka HENDLOVANJE i time svojim korisnicima smanjuje cenu logističkih troškova i unapređuje brzinu On-Line kupovine.

Ukoliko želite da postanete Amazonka prodavac, možete nas kontaktirati slanjem upita na mail: prodaja@amazonka.rs

AMAZONKA ™ je registrovani žig kompanije Amazonka doo i svako neovlašćeno korišćenje povlači zakonske konsekvence.