Način plaćanja

NAČIN PLAĆANJA

PROMOCIJE I POGODNOSTI PRILIKOM KUPOVINE

NAČIN PLAĆANJA

SLANJEM ROBE NA NAZNAČENU ADRESU

Amazonka.rs garantuje da će poručena roba biti spremna za slanje u roku od 2 radna dana od momenta poručivanja, osim ako to drugačije nije naznačeno u opisu proizvoda.

Za svaku porudžbinu, možete izabrati neki od načina plaćanja:

1. Pouzećem/gotovinski - (plaćanje gotovinski prilikom isporuke robe)

2. Uplata na račun / IPS QR kod

3. KARTICOM ON-LINE - plaćanje platnim, debitnim ili kreditnim platnim karticama DINA, VISA, MASTER i MAESTRO

 

1. Pouzećem/gotovinski - (plaćanje gotovinski prilikom isporuke robe)

Kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate gotovinski prilikom isporuke kuriru.
Za uplate pouzećem kurirska služba naplaćuje uslugu prenosa novca NALOGOM ZA UPLATU u iznosu 45,00 RSD za iznose do 4.500,00 RSD ili 1% iznosa uplate za iznose preko 4.500,00 RSD do maksimalnih 100.000,00 RSD.

 

2. Uplata na račun / IPS QR kod

Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na račun. Narudžbenicu (PREDRAČUN) sa instrukcijama za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti na teritoriji Srbije ili putem On-Line banking-a. Takođe u porudžbenici dobićete jedinstveni IPS QR kod koji jednostavnim skeniranjem možete izvršiti plaćanje.

3. KARTICOM ON-LINE- plaćanje platnim, debitnim ili kreditnim platnim karticama DINA, VISA, MASTER i MAESTRO

Ukoliko posedujete neku od platnih kartica DINA, VISA, MASTER ili MAESTRO, omogućavamo zaštićeno on-line plaćanje. Ukoliko želite naručenu robu da platite platnom karticom, odaberite Način plaćanja: KARTICOM ON-LINE i pratite uputstvo.

Važno za on-line plaćanje platnim karticama:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Za plaćanje kreditnim platnim karticama, visinu limitiranog iznosa, period otplate, visinu kamate i ostale uslove kupovine određujete Ugovorom koji ste potpisali sa Vašom matičnom bankom. Prilikom plaćanja karticom, Vaša matična banka nama prebacuje kompletan iznos Vaše porudžbine. Za sva plaćanja putem kreditnih i debitnih kartica, Vaša matična banka zadržava pravo da odbije transakciju bez posebnog dodatnog objašnjenja, o čemu prodavac ima obavezu da Vas obavesti u roku od tri (3) radna dana od datuma prijema informacije Vaše matične banke.

Povraćaj sredstava u slučaju plaćanja platnim karticama

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, AMAZONKA DOO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.