Amazonka BLOG

Bilo da ste pravno ili fizičko lice, treba da znate da imate prava da raskinete ugovor sa telekomunikacionim operaterom, iz više razloga. Čak šta više, ne morate svoj razlog ni da navedete operateru, to je jednostavno Vaša odluka, bez obzira na razlog…

Detaljnije

DSLR ili Mirrorless aparati za brutalne video-pozive

Ako ste radili od kuće poslednjih nekoliko nedelja, verovatno ste se morali da obavite više od nekoliko video konferencijskih poziva. Ili ste možda koristili aplikacije za video ćaskanje da biste bili u kontaktu sa prijateljima i porodicom dok se društveno distancirate. Bilo kako bilo, momentalna nestašica Web kamera na tržištu ili loš kvalitet ugrađene Web kamere u Vašem laptopu, dovela Vas je da se zapitate kako da unapredite te zamagljene, pikselisane i loše video pozive.

Detaljnije

Trenutna situacija u svetu menja načine vođenja poslovanja i zahteva organizovanje udaljenog pristupa, tzv. "remote access", za veliki broj zaposlenih koji će raditi od kuće.

Primarni izazov koji se sada postavlja pred nas jeste da za takav način rada moramo osigurati jednak nivo zaštite IT sistema kakav postoji kada zaposleni rade lokalno, tzv. "on-site" načinom, u našim poslovnim mrežama.

Detaljnije

Koja je to granica kada deca treba da počnu da koriste mobilni telefon i koji je to najbolji telefon da dete počne da koristi. Deca u današnje vreme sve više koriste mobilne uređaje.

Detaljnije

Ukoliko do sada nisi izbrojao ukupan broj aplikacija preko kojih komuniciraš, sad je pravi trenutak…

Svi mi živimo u jako dinamičnim vremenima. Ne tako davno su se koristile diskete, a već sada DVD diskovi padaju u zaborav. Ovolika ekspanzija tehnologije koja se menja iz dana u dan ako se malo zamislimo je toliko napredovala da u ruci držimo daleko snažniji računar od onog koji je odveo čoveka na Mesec.

Detaljnije

Svako od nas bi voleo da nabavi dobar mobilni telefon za što manje para. Cene novih mobilnih telefona kod ovlašćenih distributera su uglavnom slične, tako da se značajnija ušteda može postići kupovinom polovnog mobilnog telefona. Ali kako biti siguran da polovni telefon nije ukraden ili izgubljen? Tu morate biti posebno oprezni, posebno ako je cena "izuzetno povoljna".

Imajte na umu da je najjeftiniji sir u mišolovci!

Na sreću, postoji rešenje uz pomoć besplatne alatke dostupne svima.

Detaljnije

Da li si ikada sanjao da započneš svoj biznis? Da uskočiš u čizme preduzetnika i budeš sam svoj gazda? Ako je tako, šta te to sprečava?

Ako nemaš dovoljno novca da pokreneš svoj posao, onda imam sjajne vesti za tebe. Možeš pokrenuti svoj biznis za manje od 100 €.

Tokom godina radio sam mnoge poslove kako bi platio svoje račune. Iako nije uvek lako, postoji uvek način da svoje veštine uposliš (kakve god da su). Nije ni važno da li si spretniji u radu sa rukama ili si ekspert u digitalnom svetu – uvek možeš da napraviš novac, bilo da ti to bude osnovni posao ili samo kao dodatni izvor prihoda.

Sigurno sad misliš pa to je ludo, da je tako svi bi se bavili nekim poslom. Ovde smo napravili spisak 24 poslova koje zaista možeš da pokreneš sa manje od 100 €.

Detaljnije

Svi se pitaju šta da rade u situacijama kada im telefon „crkne“ ili jednostavno počne da blokira ili da toliko koči da je postao neupotrebljiv? Evo par saveta kako da što bezbolnije prebrodite ovo svakako stresno iskustvo...

Detaljnije

Bilo da vodite uspešan biznis dugi niz godina ili tek želite da se okušate u preduzetničkim vodama, jedno je sigurno – mobilni telefoni i nova tehnologija jednostavno preuzima primat i u poslovnom svetu, tačnije ukoliko niste lako dostupni vašim klijentima, lako postajete ’’nevidljivi’’ i padate u zaborav. A u čemu leži ključ uspeha?

Detaljnije

Sigurno Vam se desilo da potrošite sav internet iz paketa. Kako da držite kontrolu u svojim rukama, pročitajte par saveta za optimizaciju. A sve to da ne bi došli u situaciju da nemate internet kad Vam je najpotrebniji - ili da Vas mesečni račun ne iznenadi neprijatno.

Detaljnije